hearts Crepes Suzette
E 'Valentine's Valentine's Day, so why take the chance to cheer sfiuggire our palate? Of course not, so I prepared these hearts, the romantics, which broke out soon .......... throat !!!!!!!!!
Here you should see the flambatura
Recipe: Crepes suzette
flambées
Ingredients: 125 gr
flour 3 eggs 200 ml milk
a knob of butter For the sauce:
3 or 4 oranges
50 g butter 50 g sugar 2 cups
cointreaux
a glass of rum
Beat eggs, add melted butter, sugar, milk and flour. (Add the milk gradually to prevent the flour form lumps) Allow the mixture to rest for a couple of hours if possible.
Scaldare un tegamino e ungerlo con un pochino di burro, versare un mestolino di impasto, roteare il tegamino per espandere il composto, lasciare rapprendere la crepe per due minuti e appena si stacca dal fondo rigirarla e cuocere ancora per un altro minuto.
Una volta cotte le crepes preparare la salsa all’arancia:
sciogliere il burro e lo zucchero, aggiungere il cointreaux, versare le crepes, rigirarle, aggiungere il rum, inclinare il tegame sulla fiamma per flambare.
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