Friday, February 25, 2011

Brother Laser Printer Unhealthy

FILLET OF PORK WITH APPLES



With this dish I participate alcontest Emile Henry the fruit in the pot the friend Ramona Site flour, yeast and fantasy, for the sake of participate and also because the rewards me gusta mucho. You never know. I love the apples that are indispensable in my basket of fruit because I eat in all ways and in many different ways, as in the recipe. Here I used apples that similrenette well melt into the sauce.



Recipe:

fillet of pork with apples

Ingredients: pork tenderloin

about 400 gr. A couple of apples

50 gr. lard about
A sprig of rosemary leaves
Two di alloro
1 cipolla
Vino bianco
Sale, pepe qb

Tagliare la cipolla e le mele a quadrettini (tenere da parte mezza mela) e farle appassire in padella con un poco di strutto. Nel frattempo in un altro tegame rosolare in tutte le sue parti il filetto con lo strutto e gli aromi, salarlo, peparlo e declassarlo con mezzo bicchiere di vino bianco. Salare, pepare e deglassare anche il soffritto di mele e cipolle ed unirlo poi al filetto. Coprire il tutto con brodo vegetale caldo e cuocere per una quarantina di minuti, fino a cottura della carne. Tagliare a fettine la mezza mela tenuta da parte ed unirla alla carne e cuocere per 5 minuti circa ancora. Frullare la salsa ed irrorare il filetto dopo averlo affettato



Click on the picture below for the stages of preparation:
fillet of pork with apples

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